woensdag 21 oktober 2015

Herfst

Vandaag een leuk herfst kaartje.
Als basis heb ik een crème kleurige linnen kaart met daarop in een wat kleinere maat rood linnen. 
Nog een slag kleiner craft papier. Dit craft papier heb ik voorzien van een handgetekend stiksel. Dit doe ik met een zwarte fineliner.
Van roze linnen papier heb ik de ronde sierrand gemaakt met de mal van Marianne Design. Ik heb het papier geïnkt met distress inkt vintage photo. Door het papier in de mal te laten en er met een sponsje inkt overheen te gaan krijg je het leuke effect dat alleen het embos gedeelte een kleur heeft.
Hierin heb ik de stempel afdruk van Don (MD) gedaan, die gekleurd is met distress inkt en de randjes afgevinkt met distress inkt Vintage Photo. Achter de afbeelding zit nog een gemat randje met olijf groen. De hoekjes zijn afgerond met de afrondpons.
Linkt op de kaart zitten 2 sierlijke stansen van MD, één in olijf groen en één in craft kleur. Ook de in craft kleur sierende blaadjes zijn geïnkt zoals de roze sierrand. 
Wat bloemetjes en knopjes bevestigt met siliconen kit (dit vind ik fijn werken, iets anders kan natuurlijk ook).
De seizoen stempel van MD gebruikt voor de leuke paddenstoelen. Ingekleurd met distress inkt en daarna uitgeknipt met een klein randje eromheen.
Als laatste heb ik met de pearl maker wat stipjes op de rode basis gedaan.
Fijne dag.
Liefs Debbie

2 opmerkingen:

 1. Oh deze is ook erg leuk! Mooie kleuren en ik ben fan (ben wel van meer dingen fan!) van don en daisy, ideale combi dus ;)

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb even rondgesnuffeld op je blog....je maakt hele leuke kaartjes.
  Ik ben volger van je geworden.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd leuk een berichtje te krijgen.
Lees ze dan ook met veel plezier.
Liefs Debbie